„Нищо от това, което ме притеснява днес, няма значение. Мащабът на вселената не го позволява.“

„Нищо от това, което ме притеснява днес, няма значение. Мащабът на вселената не го позволява.“
20 Дек. 2017

„Трудно се задържам на едно място. Понякога просто трябва да сменя обстановката, макар да не съм сигурна какво ми липсва и какво търся. Семейството ми също често пътува.

Най-интересно е в началото, когато си на ново място и то е напълно непознато, а хората – различни. Всяка вечер се прибираш леко променен от контакта с новата среда. В момента преминавам през това. Наскоро се преместихме и с това настъпи драстична промяна в живота ми. Сега посвещавам цялото си свободно време на четене, научавам нещо ново всеки ден, опознавам хора и градове. Единствено плановете ми за това какво следва ме тревожат. Но се опитвам възможно по-често да си припомням, че нищо от това, което ме притеснява днес, няма значение. Мащабът на вселената просто не го позволява.“


Още истории като тази четете ТУК:

„Бях на 5 години, когато разбрах, че искам да стана екскурзовод“/ Free Plovdiv Tour

 „Най-хубавата част от пътуването беше табелата към България по пътя на връщане“

i-am-a-human-of-plovdiv-banner-horizontal

Коментари

коментара


Надежда Калоферова

За мен Humans of Plovdiv е предизвикателство, стъпка към света извън зоната ми на комфорт, начин да изучавам отблизо хората и причина да заговарям непознати на улицата. Вярвам, че всеки носи в себе си силна и въздействаща история, която си струва да бъде написана. Има нещо очарователно и вдъхновяващо в това да надникнеш в душата на другия и да чуеш какво има да каже. Извън блога се интересувам от литература и психология, а в свободното си време чета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *