Запознай се с екипа на Humans of Plovdiv: Ирина Мирчева

humans-of-plovdiv-ekip-irina-mircheva-pr
20 Ное. 2016

Ирина е PR-ът на Humans of Plovdiv. Харесва комуникацията с всякакъв тип хора, защото според нея всеки човек е интересен посвоему. Развива се професионално в областта на медиите, а през свободното си време обожава разходките и срещите с приятели.

Защо си част от екипа на Humans of Plovdiv?

Защото обичам да пиша и обожавам да показвам онова, което хората крият в сърцата си.

С какво точно се занимаваш в проекта?

Аз пиша истории, както и отговарям за реализацията на някои от проектите на Humans of Plovdiv.

Откъде черпиш енергия и мотивация да се занимаваш с проекта?

Мисля, че човек трябва да се занимава с неща, които му помагат да развива талантите си. Ние сме свикнали да възприемаме за талант само музиката, изобразителното изкуство, танца. Но например умението да слушаме или да подреждаме мислите си в думи, също е талант. И като такъв ние имаме отговорността да го развием.

Коя е любимата ти история в сайтa?

Историята, която помня, е за една жена, чиято мечта е била да се омъжи за италианец. След време тя наистина го среща, влюбват се и той й подарява годежен пръстен. За съжаление италианецът е трябвало да се върне в родината си, за да развива собствения си бизнес, а жената така и не се осмелила да замине. От една страна, не искала да остави майка си сама тук, а от друга, приятелите й твърдели, че там няма да намери среда. И в крайна сметка тя захвърля мечтата си.

Снимката на историята я помня и до днес. Беше на женска ръка без халка или годежен пръстен…

Кой е най-големият житейски урок, който си научила?

Научих, че не бива да отлагам. Ние хората имаме склонността да отлагаме и това е много вреден навик. Понякога ми се случва все още да се боря с това, но всеки път, когато се изкушавам да отложа дадена задача, просто си казвам, че съм по-силна и я върша на секундата.

Какво би променилa в начина на мислене на хората в България?

Бих искала да убедя хората да си прощават повече! Ние сме несъвършени и затова грешим. Ако сме готови да простим вместо да настояваме да бъдем прави, ще бъдат спасени много приятелства, връзки и бракове. Според мен умението да простиш не те прави слаб, а напротив. Показва способността да обичаш!

Коментари

коментара


Илина Чипилска

Преди 3 години създадох Humans of Plovdiv и оттогава блогът е голямата ми страст, заедно с пеенето и пътешествията, за които за жалост ми остава все по-малко време. :(

Коментари

  1. Същностна на истиснкия човек изразена в думи 🙂 Браво Ирини!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *