„Обичам родината си, въпреки всички неща, които карат хората да заминават“

plovdiv-kapana-momiche-pytuvane
22 Ное. 2016

Интересен ми е животът на хората по света, обичам да пътувам. Бях в Англия, прекарах 10 дни в приемно семейство. Звучи странно, но семейството беше уникално. Имаха 5 деца, 6 котки и 3 кучета. Аз спях на едно легло с 2 кучета, но това беше едно от най-забавните и запомнящи се преживявания за мен.

Скоро бях в Холандия, за да посетя един университет, в който искам да уча. Направи ми впечатление, че хората са дружелюбни и добронамерени към всички. Иска ми се и в България да сме настроени така, но към българите, не само към чужденците.

Определено бих искала да се върна в България след като завърша. Обичам родината си, въпреки всички неща, които карат хората да заминават. Имам надежда, че ако младите хора започнат да се връщат в страната си, тя ще процъфти. Имаме нужда от свежи сили, хора с идеи и желание да променят нещо, а младите хора са именно такива. Можем да променим България, ако вложим усилията си тук, вместо в чужбина.

Кое е найважното нещо за теб в момента?

Да ме приемат в университета, в който искам. И да прекарвам повече време със семейството си. Те са най-важните хора в живота ми, имаме много силна връзка.

Коментари

коментара


Георги Вангелов

За мен фотографията изразява начинът, по който виждаш всичко около теб, изразява чувства и разказва истории, имаш възможност да се докоснеш до нечий живот. Това е неповторимо и безценно чувство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *